Ulmer Judit Budapesten kamatoztatta nálunk szerzett német tudását

Minden beérkező hívás lehetőséget teremt arra, hogy legjobb képességeimet és nyelvtudásomat felhasználva felgöngyölítsek egy-egy esetet.

Az alapképzés elvégzése után, a mesteri képzés keretein belül kihasználtam az Erasmus pályázat által nyújtott lehetőségeket és Budapesten töltöttem egy csodás félévet a Károli Gáspár Református Egyetemen.

Ezt követően kezdtem el német mint idegennyelvet tanítani Szatmár megye egyik kicsiny falujában, Mezőpetriben. Ezzel párhuzamosan felnőttképzéssel is foglalkoztam a nagykárolyi Et tu Lingua nyelviskolában, ahol kezdő-, haladó- és gazdasági németet oktattam a vállalkozószellemű és tanulni vágyó felnőtteknek.

Három év tanári tapasztalat után úgy döntöttem, hogy nagy váltásra szánom el magam, és visszatértem Budapestre: jelenleg egy autókölcsönző cég ügyfélszolgálatán dolgozom, telefonon és e-mailben fogadom az osztrák és svájci ügyfeleinktől érkező kéréseket, panaszokat, visszajelzéseket. Minden beérkező hívás és elektronikus üzenet újabbnál újabb lehetőséget teremt arra, hogy legjobb képességeimet és nyelvtudásomat felhasználva felgöngyölítsek egy-egy esetet, hogy mi is történt valójában az autóbérlés közben.

12994475 1095807023817106 1886831887911504623 n

forrás: nemetszak.partium.ro